Avanceret pleje af golfbaner

Kort fortalt

Deltagerne kan foretage en kortlægning og registrering af ukrudt, svampesygdomme og skadedyr på golfbaner og kan ud fra givne parametre udarbejde forslag til langsigtede plejestrategier, der også tager udgangspunkt i brug af IPM. Deltagerne kan endvidere ud fra plejestrategien udarbejde tids og resurseberegninger, samt kan gøre brug af skadetærskler, opstille og definere spillekvalitet.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte greenkeepere, der har flere års erfaring i pleje af golfbaner.

Beskrivelse: Deltagerne kan foretage en kortlægning og registrering af ukrudt, svampesygdomme og skadedyr på golfbaner og kan ud fra givne parametre udarbejde forslag til langsigtede plejestrategier, der også tager udgangspunkt i brug af IPM, dvs. integreret plantebeskyttelse og minimalt forbrug af pesticider.

Deltagerne kan endvidere ud fra plejestrategien udarbejde tids og resurseberegninger, samt løbende udarbejde grønt regnskab. Hvis der benyttes kemi på anlæggene, kan deltageren sikre, at det sker iht. gældende lovgivning på plantebeskyttelsesområdet og er mindst muligt skadeligt for sprøjteførere, greenkeepere og øvrige, som benytter anlægget samt for arealernes flora og fauna som helhed.

Deltagerne kan gøre brug af skadetærskler, opstille og definere spillekvalitet og kan udarbejde logbog til brug for dokumentation.

Fagnummer: 47689 Avanceret pleje af golfbaner Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 630,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 3.166,50
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 630,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 3.166,50

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.