byggeri_energi_og_klima_slidesho_1_(1)

Brugervejl ved montage og indregul af vent.automat

Kort fortalt

Deltageren kan montere, fejlfinde og idriftsætte elektromekaniske komponenter, styringer og automatik i klima- og ventilationsanlæg, samt udarbejde dokumentation og formidle informationer om anlæggets drift.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for klima- og ventilationsområdet

Beskrivelse: Deltageren kan montere, indstille, indregulere og programmere elektromekaniske komponenter, styringer og automatik i klima- og ventilationsanlæg, under hensyn til optimal udnyttelse af energien, indeklimaet og komforten.
Deltageren kan endvidere udføre fejlfinding og fejlretning på automatikstyringer og eltekniske komponenter i klima- og ventilationsanlæg, samt udarbejde skriftligt dokumentation for klima- og ventilationsanlægs driftsstatus.
Herudover kan deltageren formidle informationer til kunder og driftspersonale om klima- og ventilationsanlægs funktion og driftsstatus samt vejledning om de regulerbare parametres konsekvenser for indeklima og energiforbrug.Deltageren skal selvstændigt kunne foretage de forskellige arbejdsopgaver.

Fagnummer: 42071 Brugervejl ved montage og indregul af vent.automat Varighed: 3,2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 409,60 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.504,24