it_design_og_medier_slidesho_1

Farvestyring - spektrofotometrisk opmåling

Kort fortalt

Deltageren kan foretage en spektrofotometrisk opmåling med henblik på at beskrive udstyrets farverum og efterfølgende fremstille en ICC-profil til det pågældende udstyr.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage en spektrofotometrisk opmåling med henblik på at beskrive udstyrets farverum og efterfølgende fremstille en ICC-profil til det pågældende udstyr. Deltageren kan herunder omsætte de spektrofotometriske målinger og udfra disse beskrive et farverum under anvendelse af CIELAB værdier. Endvidere kan deltageren anvende den relevante farveteori til vurdering af farverummet og de fremstillede farveprofiler, samt tage stilling til hvilken renderingsmetode der skal anvendes ved konvertering fra RGB farverum til CMYK farverum.

Fagnummer: 45657 Farvestyring - spektrofotometrisk opmåling Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.442,80