Farvestyring - spektrofotometrisk opmåling

Kort fortalt

Deltageren kan foretage en spektrofotometrisk opmåling med henblik på at beskrive udstyrets farverum og efterfølgende fremstille en ICC-profil til det pågældende udstyr.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage en spektrofotometrisk opmåling med henblik på at beskrive udstyrets farverum og efterfølgende fremstille en ICC-profil til det pågældende udstyr. Deltageren kan herunder omsætte de spektrofotometriske målinger og udfra disse beskrive et farverum under anvendelse af CIELAB værdier. Endvidere kan deltageren anvende den relevante farveteori til vurdering af farverummet og de fremstillede farveprofiler, samt tage stilling til hvilken renderingsmetode der skal anvendes ved konvertering fra RGB farverum til CMYK farverum.

Fagnummer: 45657 Farvestyring - spektrofotometrisk opmåling Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 378,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.410,55
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 378,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 2.410,55

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.