byggeri_energi_og_klima_slidesho_1_(1)

Måleteknik og tæthedsprøvning af ventilationskanal

Kort fortalt

Efter kurset kan deltageren beregne målepunkter og foretage luftmålinger og tæthedsprøvning på ventilationsanlæg samt udføre efterjusteringer og udbedring af utætheder.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for klima- og ventilationsområdet

Beskrivelse: Deltageren kan beregne målepunkter på kanalsystemer i ventilationsanlæg samt udføre luftmålinger ved hjæp af relevant måleudstyr som u- rørsmanometer, Pitot- rør og vingehjulsmåler i overensstemmelse med gældende regler for målepunkter og luftmåling i ventilationsanlæg.
I forbindelse med de udførte målinger kan deltageren vurdere måleinstrumenters nøjagtighed og eventuelle behov for kalibrering.
Deltageren kan endvidere planlægge, udføre og dokumentere tæthedsprøvning af kanalsystemer i ventilationsanlæg i henhold til gældende regler.
På baggrund af resultater af luftmålinger og tæthedsprøvning kan deltageren selvstændigt udføre efterjusteringer af ventilationsanlæg samt udbedre utætheder i kanaler, komponenter og formstykker ved anvendelse af materialer og samlingsmetoder der tilgodeser brandtekniske regler, miljø-, energi- og komfortkrav. Deltageren skal selvstændigt kunne foretage de forskellige arbejdsopgaver.

Fagnummer: 42069 Måleteknik og tæthedsprøvning af ventilationskanal Varighed: 3,2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 409,60 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.504,24