Ombrydning - Fremstilling af mindre tryksager

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren fremstille mindre tryksager i et professionelt ombrydningsprogram, samt at bruge de gængse funktioner, værktøjer og menuer. Herunder at klargøre og udskrive de grafiske produkter til korrektur og til videre produktion.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med anvendelse af metoder og teknik til trykt og digital kommunikation.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille mindre tryksager ved hjælp af et professionelt ombrydningsprogram, og kan anvende de mest almindelige funktioner, værktøjer, vinduer og menuer til tryksagsproduktion - herunder klargøre og udskrive de grafiske produkter til såvel korrektur som brug i den videre produktion. Deltageren kan ligeledes opsætte ombrydningsprogrammets præferencer, anvende tekst, farver og grafik - herunder import og modificering af tekst- og grafikobjekter samt simple indstillinger til output.

Fagnummer: 46726 Ombrydning - Fremstilling af mindre tryksager Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.167,10