Ombrydning - kreative og komplekse opgaver i dtp

Kort fortalt

Deltageren kan efter endt kursus udnytte de tekniske muligheder og faciliteter, der er i et ombrydningsprogram for at kunne fremstille mere kreative og komplekse trykte produkter, f.eks. ved anvendelse af lag, effekter og fritlægningsmuligheder. Men til stadighed med vægt på en både teknisk og typografisk korrekt samt æstetisk løsning.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, der i forbindelse med deres daglige arbejde med grafisk produktion, ønsker at forbedre sine kompetencer i at kunne fremstille væsentligt mere kreative produkter ved at udnytte de tekniske muligheder, som er til rådighed i ombrydningsprogrammets funktioner, faciliteter og muligheder.Kurset er målrettet til medarbejdere, der arbejder dagligt med produktion af trykt kommunikation samt med formidlings- og kommunikations opgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan, med vægt på såvel teknisk, æstetisk som typografisk kvalitet, anvende ombrydningsprogrammets muligheder, faciliteter og funktioner, f.eks. filtre, effekter, lag, sammenkopiering, masker og fritlægninger, for at udarbejde mere kreative produkter til trykt kommunikation, som f.eks. annoncer, foldere, brochurer og plakater.

Fagnummer: 40476 Ombrydning - kreative og komplekse opgaver i dtp Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 378,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.410,55
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 378,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 2.410,55

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.