PDM: Opsætning og administration af Vault

Kort fortalt

Deltageren kan forstå og anvende grundlæggende funktioner i et dokumentstyringssystem og kender betydningen af ind/ud-checkning af filer til bl.a. CAD programmer. Deltageren ved, hvorledes et valgt dokumentstyringssystem er medvirkende til at sikre et ensartet konstruktions- og dokumentationsgrundlag på tværs af virksomhedens afdelinger.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som er eller søger beskæftigelse som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner i industrien.

Beskrivelse: Deltageren kan forstå og anvende grundlæggende funktioner i et dokumentstyringssystem og kender betydningen af ind/ud-checkning af filer til bl.a. CAD programmer.
Deltageren ved, hvorledes et valgt dokumentstyringssystem er medvirkende til at sikre et ensartet konstruktions- og dokumentationsgrundlag på tværs af virksomhedens afdelinger. Herudover forstår deltageren, hvorledes sammenhængen imellem forskellige dokumenttyper så som CAD-filer, regneark og tekstbehandling opretholdes i et dokumentstyringsprogram.
Derudover har deltageren gennem praktiske eksempler opnået kendskab til brugen af filer i forskellige versioner og revisioner.

Fagnummer: 48203 PDM: Opsætning og administration af Vault Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.281,30