PDM: Opsætning og administration af Vault

Kort fortalt

Deltageren kan forstå og anvende grundlæggende funktioner i et dokumentstyringssystem og kender betydningen af ind/ud-checkning af filer til bl.a. CAD programmer. Deltageren ved, hvorledes et valgt dokumentstyringssystem er medvirkende til at sikre et ensartet konstruktions- og dokumentationsgrundlag på tværs af virksomhedens afdelinger.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som er eller søger beskæftigelse som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner i industrien.

Beskrivelse: Deltageren kan forstå og anvende grundlæggende funktioner i et dokumentstyringssystem og kender betydningen af ind/ud-checkning af filer til bl.a. CAD programmer.
Deltageren ved, hvorledes et valgt dokumentstyringssystem er medvirkende til at sikre et ensartet konstruktions- og dokumentationsgrundlag på tværs af virksomhedens afdelinger. Herudover forstår deltageren, hvorledes sammenhængen imellem forskellige dokumenttyper så som CAD-filer, regneark og tekstbehandling opretholdes i et dokumentstyringsprogram.
Derudover har deltageren gennem praktiske eksempler opnået kendskab til brugen af filer i forskellige versioner og revisioner.

Fagnummer: 48203 PDM: Opsætning og administration af Vault Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.265,50
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.265,50

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.