Serigrafi - Kvalitetskontrol og dokumentation

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren foretage en grundlæggende kvalitetskontrol og anvende de almindeligste hjælpemidler, fx 1/100 lup, skydelære og måltegninger til kvalitetskontrol, samt dokumentere hvorledes et foreliggende trykresultat er blevet opnået, ved brug af indsamlet jobdata.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder eller ønsker at arbejde med metoder og teknik til trykt kommunikation.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage en grundlæggende kvalitetskontrol for at sikre opnåelsen af en god trykkvalitet i en serigrafisk trykproces. Herunder kan deltageren anvende de almindeligste hjælpemidler, som fx 1/100 lup, skydelære og måltegninger, som anvendes inden for serigrafi i forbindelse med kvalitetskontrol og dokumentation. Endvidere kan deltageren dokumentere, hvorledes et foreliggende trykresultat er blevet opnået, ved brug af de indsamlede jobdata.

Fagnummer: 46703 Serigrafi - Kvalitetskontrol og dokumentation Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.521,40