Tagkonstruktion - Udførelse af buet kvist

Kort fortalt

Deltagerne kan udføre buede kviste i tagkonstruktioner og udføre evt. nødvendig udveksling, opsnøre ellipse til kvistens udvendige og indvendige konstruktion, montere ellipse og lægtekvistkonstruktion og fremstille og opsnøre buet skabelon til gips.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til tækkemænd og tømrere og andre, der har eller ønsker beskæftigelse inden for området.

Beskrivelse: Deltagerne kan udføre buede kviste i tagkonstruktioner under hensyn til kvalitative og æstetiske krav samt gældende love og regler inden for bygge-, miljø- og arbejdsmiljølovgivning. I den forbindelse kan deltagerne udføre eventuel nødvendig udveksling i tagkonstruktion, opsnøre ellipse til kvistens udvendige og indvendige konstruktion, montere ellipse og lægtekvistkonstruktion og fremstille og opsnøre buet skabelon til gips. Deltagerne kan redegøre for konstruktive løsninger i forbindelse med arbejdets udførelse og vælge hensigtsmæssige materialer og værktøj dertil.

Fagnummer: 40872 Tagkonstruktion - Udførelse af buet kvist Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.651,40