Tryk - Grafiske udviklingstendenser

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren selvstændigt arbejde med tryktekniske og miljømæssige problemstillinger med henblik på at optimere det grafiske workflow og produktion, på baggrund af viden om de aktuelle teknologiske udviklingstendenser indenfor prepress, tryk og færdiggørelse, såsom de miljømæssige aspekter, som fx Miljømærker og bæredygtighed.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med eller ønsker at arbejde med metoder og teknik til trykt kommunikation.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt arbejde med tryktekniske og miljømæssige problemstillinger med henblik på at optimere det grafiske workflow og produktion, på baggrund af viden om de aktuelle teknologiske udviklingstendenser indenfor prepress, tryk og færdiggørelse, såsom de miljømæssige aspekter, som fx Miljømærker og bæredygtighed.

Fagnummer: 47245 Tryk - Grafiske udviklingstendenser Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.683,70
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.683,70

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.