Valg af printmetode til jobbet

Kort fortalt

Deltageren kan foretage valg og afprøvning af printmetode i forhold til hvilket materiale der printes på (papir, syntetiske materialer, tekstil eller andet), og om det printede produkt skal anvendes indendørs eller udendørs - udfra de forskellige printteknologier og deres anvendelsesområder, samt forskellige substraters printbarhed, farver og blækkers vedhæftning og holdbarhed.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage valg og afprøvning af printmetode i forhold til hvilket materiale der printes på (papir, syntetiske materialer, tekstil eller andet), og om det printede produkt skal anvendes indendørs eller udendørs - udfra de forskellige printteknologier og deres anvendelsesområder, samt forskellige substraters printbarhed, farver og blækkers vedhæftning og holdbarhed.

Fagnummer: 45667 Valg af printmetode til jobbet Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 128,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 967,60