Valg af printmetode til jobbet

Kort fortalt

Deltageren kan foretage valg og afprøvning af printmetode i forhold til hvilket materiale der printes på (papir, syntetiske materialer, tekstil eller andet), og om det printede produkt skal anvendes indendørs eller udendørs - udfra de forskellige printteknologier og deres anvendelsesområder, samt forskellige substraters printbarhed, farver og blækkers vedhæftning og holdbarhed.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage valg og afprøvning af printmetode i forhold til hvilket materiale der printes på (papir, syntetiske materialer, tekstil eller andet), og om det printede produkt skal anvendes indendørs eller udendørs - udfra de forskellige printteknologier og deres anvendelsesområder, samt forskellige substraters printbarhed, farver og blækkers vedhæftning og holdbarhed.

Fagnummer: 45667 Valg af printmetode til jobbet Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 126,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 956,85
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 126,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 956,85

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.