It, design og medier

It, design og medier

AI i trykt og digital produktion

Positivliste Hovedstaden
Kort fortalt

Efter kurset kan du skabe og redigere billeder via tekst-til-billede værktøjer og AI-funktioner i redigeringsprogrammer. Med tekst-til-tekst services kan du generere tekst til trykte/online formål som fx produktbeskrivelser.

AI i trykt og digital produktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
22022 - AI i trykt og digital produktion

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med trykt eller digital produktion hos fx reklamebureauer, trykkerier, marketingsafdelinger, webbureauer eller lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan ved hjælp af tekst-til-billede værktøjer eller services oprette billeder og grafik til brug i produktionen. Deltageren kan ved hjælp af AI-funktioner og værktøjer i billedredigeringsprogrammer oprette, ændre og fjerne objekter samt sikre kvaliteten af det endelige billede. Deltageren er i stand til at ændre det endelige billede, så opløsningen er korrekt i forhold til det ønskede medie. Deltageren har kendskab til problemstillinger i forbindelse med AI-generede billeder, såsom copyright-problematikker samt etiske overvejelser i forbindelse med generering og brug af billeder og illustrationer.

Deltageren kan ved hjælp af tekst-til-tekst services generere tekst til brug i trykte publikationer eller til brug online fx i forbindelse med oprettelse af produkttekster, overskrifter, SEO-optimerede tekster og lignende. Deltageren kan forholde sig kritisk til AI-genereret tekst, herunder problemstillinger som copyright, kvalitet og nøjagtigheden af den generede tekst. Desuden har deltageren kendskab til risikoen ved at bruge personfølsomme oplysninger i tekst-til-tekst services.

Fagnummer: 22022 AI i trykt og digital produktion Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 208,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 933,30

Nyheder

11 / 06 / 2024

Studietur til Færøerne for ventilationsteknikere

En gruppe af AMU-kursister og vvs-lærlinge fra Roskilde Tekniske Skole har i fo...

Læs mere
08 / 05 / 2024

Sikker håndtering af asbestholdige materialer

Er I klar til at sikre sund og sikker håndtering af asbestholdige materialer?&n...

Læs mere
02 / 04 / 2024

Få nyhedsbreve med aktuelle kurser, efteruddannelse og anden information fra Roskilde Tekniske Skole

Få nyt fra os direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få ...

Læs mere
09 / 10 / 2023

Telehandler certificate 2024 (teaching in English)

On this course you will learn how to operate and work safely with telescopic ha...

Læs mere