byggeri_energi_og_klima_slidesho_1_(1)

Anvendelse af skærerobotter i byggebranchen

Kort fortalt

Kurset handler om brugen af skærerobotter til tilskæring af plader og beklædning i lettere materialer. Der er fokus på viden om opsætning, nedtagning, indstilling og programmering af robotten. Der fokuseres også på vurdering af robottens kapacitet i forhold til traditionel opskæring på kurset. På kurset bliver der også undervist i arbejdsmiljø, arbejdssikkerhed og bæredygtig praksis.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49756 - Anvendelse af skærerobotter i byggebranchen

Målgruppe: Ufaglærte og faglærte personer, der beskæftiger sig med bygningskomplettering og montage i tømrerbranchen.

Beskrivelse: Deltagerne kan i forbindelse med anvendelse af skærerobotter beregnet til tildannelse af plader og beklædning i lette materialer i byggebranchen:
- Transportere, samle og opstille robotten på byggepladsen med udgangspunkt i leverandøranvisninger og brugermanualer.
- Foretage indstilling og programmering af robotten til den ønskede skæreopgave.
- Vurdere anvendeligheden af skærerobot kontra traditionel opskæring med fokus på tidsforbrug, ergonomi og kompleksiteten af den aktuelle skæreopgave.
- Foretage hensigtsmæssige arbejdsmiljømæssige valg af arbejdsproces med udgangspunkt i gældende regler for arbejdsmiljø: støj, støv, vand, ergonomi.
- Forholde sig til god praksis for bæredygtig adfærd inden for arbejdsområdet.
- Adskille og nedpakke robotudstyr samt forestå rengøring, oprydning og hensigtsmæssig bortskaffelse af afskåret materiale.

Fagnummer: 49756 Anvendelse af skærerobotter i byggebranchen Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.651,40