it_design_og_medier_slidesho_1

Billedbehandling - Komprimering af billedfiler

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren arkivere og komprimere billedfiler til brug i forbindelse med digital distribution. Herunder indstille billedbehandlingsprogrammet, så der sikres en optimal kvalitet og den bedst mulige komprimering, samt kendskab til de mest udbredte farvemodeller og deres anvendelsesområder.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46764 - Billedbehandling - Komprimering af billedfiler

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med billedbehandling indenfor foto, film, tv samt trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan arkivere og komprimere billedfiler til brug i forbindelse med digital distribution og -præsentation. Herunder kan deltagere indstille billedbehandlingsprogrammet, så der sikres en optimal kvalitet og den bedst mulige komprimering i forhold til medie og distribution, ligesom deltageren kender til de mest udbredte farvemodeller og deres anvendelsesområder.

Fagnummer: 46764 Billedbehandling - Komprimering af billedfiler Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 128,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 967,60