it_design_og_medier_slidesho_1

Billedbehandling - Korrektion af digitale billeder

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren ved import af digitale billedfiler arbejde med korrektion, af fx farver, opretning og retouche til videre brug i såvel trykte som digitale produkter. Herunder arbejde med korrektion af fejlbehæftede billeddata, som fx objektivfejl, manglende skarphed, farvefejl og digital støj.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46765 - Billedbehandling - Korrektion af digitale billeder

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med billedbehandling indenfor foto, film, tv samt trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan udnytte billedimportprogrammets funktionalitet til forskellige former for korrektion, som fx farvekorrektion, opretning og retouche, af rå datafiler i forbindelse med import af data fra digitale billedkilder til videre brug i såvel trykte som digitale kommunikations produkter. Endvidere kan deltageren arbejde med korrektion af fejlbehæftede billeddata, som fx objektivfejl, manglende skarphed, farvefejl og digital støj.

Fagnummer: 46765 Billedbehandling - Korrektion af digitale billeder Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.705,20