it_design_og_medier_slidesho_1

Billedbehandling - Skabelse af realistisk billede

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren skabe billeder, der fremstår troværdige og realistiske i forbindelse med grafisk produktion. Herunder anvende perspektiv, fjerne uønskede elementer og placerer nye elementer i billedet samt arbejde med lyslægning og skygge.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46769 - Billedbehandling - Skabelse af realistisk billede

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med billedbehandling indenfor foto, film, tv samt trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan ved hjælp af manipulationsværktøjerne i et avanceret billedbehandlingsprogram skabe billeder, der på trods af, at de består af en collage af delelementer, fremstår som både troværdige og realistiske, til brug i forbindelse med grafisk produktion.
Herunder kan deltageren arbejde med perspektiv, fjernelse af uønskede elementer og placering af nye elementer i billedet samt lyslægning og skygge.

Fagnummer: 46769 Billedbehandling - Skabelse af realistisk billede Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.705,20