it_design_og_medier_slidesho_1

Billedbehandling - Tekst i billeder

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren arbejde med tekst i forbindelse med billedbehandling til såvel trykte som digitale medier. Herunder kan deltageren ved hjælp af effekter, filtre og lignende opnå, at teksten indgår som et grafisk element på lige fod med billedets indhold.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46770 - Billedbehandling - Tekst i billeder

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med billedbehandling indenfor foto, film, tv samt trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med og integrere tekst i forbindelse med bearbejdningen af billeder til brug i såvel trykte som digitale medier - fx i forbindelse med udarbejdelsen af markedsføringsmaterialer og andre grafiske produkter. Herunder kan deltageren ved hjælp af effekter, filtre og lignende opnå, at teksten indgår som et grafisk element på lige fod med billedets indhold. Endelige kan deltageren forholde sig til de almindeligste typografiske regler i forbindelse tekstens læsbarhed.

Fagnummer: 46770 Billedbehandling - Tekst i billeder Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 128,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 967,60