it_design_og_medier_slidesho_1

CAD kontruktion og pladeudfoldning

Kort fortalt

Deltageren kan konstruere og redigere bukkede og valsede konstruktioner i et relevant Cad ¿ program, samt anvende relevante parametre til pladekonstruktioner. Endvidere kan deltageren påføre såvel de bukkede som de udfoldede konstruktioner huller og prægninger, samt fremstille den tekniske dokumentation af de færdige elementer både som 2D dokumentation og som eksport filer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46581 - CAD kontruktion og pladeudfoldning

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som er beskæftiget som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner i industrien.

Beskrivelse: Deltageren kan konstruere og redigere bukkede og valsede konstruktioner i et relevant Cad – program, samt anvende relevante parametre til pladekonstruktioner. Endvidere kan deltageren påføre såvel de bukkede som de udfoldede konstruktioner huller og prægninger, samt fremstille den tekniske dokumentation af de færdige elementer både som 2D dokumentation og som eksport filer.

Fagnummer: 46581 CAD kontruktion og pladeudfoldning Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 576,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.806,95