mekaniker_lager_og_transport_slidesho_1

Dækrep. og monteringstek. på person- og varevogne

Kort fortalt

Deltageren kan, udskifte, montere og afbalancere dæk på person- og varevogne, herunder foretage en sikker-hedsmæssig visuel kontrol af stål- og letmetal fælge. Deltageren kan reparere dæk sikkerhedsmæssigt korrekt ud fra gældende skadestabeller og regler. Deltageren har viden om forskellige dæk typers opbygning, konstruktion og driftsbetingelser.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40632 - Dækrep. og monteringstek. på person- og varevogne

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til mekanikere, der er beskæftiget med reparation og montage af dæk og som skal kunne afbalancere og optimere dæk.

Beskrivelse: Deltageren kan i forhold til fabrikantens anvisninger og sikkerhedsmæssige forhold, udskifte, montere og afbalancere dæk på person- og varevogne, herunder foretage en sikkerhedsmæssig visuel kontrol af stål- og letmetalfælge. Deltageren kan reparere person- og varevognsdæk sikkerhedsmæssigt korrekt ud fra gældende skadestabeller og regler. Deltageren har viden om forskellige dæktypers opbygning, konstruktion og driftsbetingelser, samt viden om korrekt udførelse af forskellige typer af dækreparationer herunder disses indflydelse på dækkets styrke og levetid.

Fagnummer: 40632 Dækrep. og monteringstek. på person- og varevogne Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 128,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 884,35