mekaniker_lager_og_transport_slidesho_1

Dæktyper (afbalancering og kontrol)

Kort fortalt

Deltageren kan udskifte, reparere, montere og afbalancere dæk på personbiler, varevogne og lastvogne, herunder foretage en sikkerhedsmæssig visuel kontrol af stål- og letmetal fælge. Deltageren opnår kendskab til håndtering af High Performance og Ultra High Performance dæk, samt Run Flat dæk. Deltageren kan vejlede i forhold til dækvalg, biltype og kørselsbehov.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40923 - Dæktyper (afbalancering og kontrol)

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til mekanikere, der er beskæftiget med reparation og montage af dæk og som skal kunne afbalancere og optimere hjul.

Beskrivelse: Deltageren kan i forhold til fabrikantens anvisninger og sikkerhedsmæssige forhold, udskifte, montere og afbalancere dæk på personbiler, varevogne og lastvogne, herunder foretage en sikkerhedsmæssig visuel kontrol af stål- og letmetal fælge. Deltageren opnår kendskab til håndtering af High Performance og Ultra High Performance dæk, samt Run Flat dæk i såvel teori som praksis. Deltageren kan vejlede i forhold til dækvalg, biltype og kørselsbehov. Deltageren opnår teoretisk og praktisk kendskab til anvendte afbalanceringsteknikker, herunder matchning og optimering, vejkraftvariation og brug af eksempelvis vibrationsdæmpende pulver. Deltageren kan reparere dæk på personbiler, varevogne og lastbiler sikkerhedsmæssigt korrekt ud fra gældende skadestabeller og regler. Deltageren har viden om forskellige dæktypers opbygning, konstruktion og driftsbetingelser, samt viden om korrekt udførelse af forskellige typer af dækreparationer herunder disses indflydelse på dækkets styrke og levetid.

Fagnummer: 40923 Dæktyper (afbalancering og kontrol) Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 268,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.605,80

Nyheder

17 / 05 / 2023

VENT-certifikat på Sjælland

 Nu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...

Læs mere
03 / 03 / 2023

Fingre i robotterne

Et hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...

Læs mere
20 / 02 / 2023

Når Pythagoras bliver til virkelighed på en græsplæne

 Solen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...

Læs mere
31 / 01 / 2023

Få nyhedsbreve med aktuelle kurser, efteruddannelse og anden information fra Roskilde Tekniske Skole

Få nyt fra os direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få ...

Læs mere