it_design_og_medier_slidesho_1

Digital fotografering "on location"

Kort fortalt

Deltageren kan efter endt kursus anvende et digitalt småbilledkamera til løsning af enkle fotografiske opgaver "on location", f.eks. ved udnyttelse af det eksisterende lys. Endvidere kan deltageren lave grundlæggende billedkomposition. Samt håndtere og arkivere digitale billedfiler korrekt til reproduktion og distribution.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40475 - Digital fotografering "on location"

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, der arbejder med fremstilling af kommunikationsprodukter som f.eks. brochurer, annoncer, kataloger og websites, der har et ønske om selv at kunne forestå optagelsen af enkle digitale fotos "on location".Kurset er målrettet til medarbejdere der lejlighedsvis arbejder med digital fotografering til brug i trykt og digital kommunikation samt med formidlings- og kommunikations opgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre enkle digitale fotografiske opgaver “on location” ved hjælp af et digitalt småbilledkamera og det tilstedeværende lys, herunder lave grundlægende billedkomposition, og efterfølgende klargøre optagelsen til videre anvendelse i forbindelse med produktionen af annoncer, kataloger og brochurer samt til digital publicering af samme.

Fagnummer: 40475 Digital fotografering "on location" Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.705,20