Digital fotografering "on location"

Kort fortalt

Deltageren kan efter endt kursus anvende et digitalt småbilledkamera til løsning af enkle fotografiske opgaver "on location", f.eks. ved udnyttelse af det eksisterende lys. Endvidere kan deltageren lave grundlæggende billedkomposition. Samt håndtere og arkivere digitale billedfiler korrekt til reproduktion og distribution.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, der arbejder med fremstilling af kommunikationsprodukter som f.eks. brochurer, annoncer, kataloger og websites, der har et ønske om selv at kunne forestå optagelsen af enkle digitale fotos "on location".Kurset er målrettet til medarbejdere der lejlighedsvis arbejder med digital fotografering til brug i trykt og digital kommunikation samt med formidlings- og kommunikations opgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre enkle digitale fotografiske opgaver “on location” ved hjælp af et digitalt småbilledkamera og det tilstedeværende lys, herunder lave grundlægende billedkomposition, og efterfølgende klargøre optagelsen til videre anvendelse i forbindelse med produktionen af annoncer, kataloger og brochurer samt til digital publicering af samme.

Fagnummer: 40475 Digital fotografering "on location" Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.683,70
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.683,70

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.