it_design_og_medier_slidesho_1

Digital print - print og montering af folier

Kort fortalt

På kurset arbejdes der med print på selvklæbende folier med efterfølgende monteringHvad er de forskellige Foliers holdbarheds- og montage-egenskaber og hvordan omsættes dette i kvalificerede valg i forhold til valg af print, montage og anvendelsesområde. Deltageren arbejder med relevante monteringsværktøjer og har kendskab til opbevaring, håndtering og montering af folien.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40799 - Digital print - print og montering af folier

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med forskellige former for digital print og medier og som ønsker at udvide eller opbygge deres kompetencer indenfor materialekendskab og produktion af digital print samt tilegne sig færdigheder inden for foliemontering.

Beskrivelse: Deltageren kan printe på og efterfølgende montere selvklæbende folier. Til denne proces kan deltageren anvende relevante monteringsværktøjer. Deltageren kender forskellige foliers holdbarheds- og montageegenskaber og kan omsætte dette til kvalificerede valg i print, montage og brug, ligesom deltageren kender forskellige foliers egenskaber, herunder hvordan folien skal håndteres og opbevares.

Fagnummer: 40799 Digital print - print og montering af folier Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.705,20