Digital print - print og montering af folier

Kort fortalt

På kurset arbejdes der med print på selvklæbende folier med efterfølgende monteringHvad er de forskellige Foliers holdbarheds- og montage-egenskaber og hvordan omsættes dette i kvalificerede valg i forhold til valg af print, montage og anvendelsesområde. Deltageren arbejder med relevante monteringsværktøjer og har kendskab til opbevaring, håndtering og montering af folien.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med forskellige former for digital print og medier og som ønsker at udvide eller opbygge deres kompetencer indenfor materialekendskab og produktion af digital print samt tilegne sig færdigheder inden for foliemontering.

Beskrivelse: Deltageren kan printe på og efterfølgende montere selvklæbende folier. Til denne proces kan deltageren anvende relevante monteringsværktøjer. Deltageren kender forskellige foliers holdbarheds- og montageegenskaber og kan omsætte dette til kvalificerede valg i print, montage og brug, ligesom deltageren kender forskellige foliers egenskaber, herunder hvordan folien skal håndteres og opbevares.

Fagnummer: 40799 Digital print - print og montering af folier Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.683,70
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.683,70

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.