it_design_og_medier_slidesho_1

Digital tryk og print - optimering

Kort fortalt

På kurset arbejdes der med at optimere de digitale tryk og print ud fra de muligheder man har for at indstille produktionsudstyret. Der arbejdes hen i mod optimal kvalitet herunder tekst, billede og farvegengivelse samt udnyttelse af maskinens mediekapacitet i forhold til en given opgave. Der arbejdes med trykmaskinens eller printerens indstillinger på baggrund af testjob resultater.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40803 - Digital tryk og print - optimering

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, forskellige former for digitalt print og medier og som ønsker at udvide eller opbygge deres kompetencer indenfor betjening af produktionsudstyr til digital tryk print.

Beskrivelse: Deltageren kan indstille den digitale trykmaskine eller printeren med hensyntagen til optimal kvalitet herunder tekst, billede og farvegengivelse. Gennem import og print af testjob optimeres maskinindstillingerne, så deltageren kan indstille og udnytte maskinens muligheder for print på forskellige papirkvaliteter og øvrige medier.

Fagnummer: 40803 Digital tryk og print - optimering Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 128,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 967,60