det_gronne_anlaeg_og_dyr_slidesho_2

Dyrkning af cannabis til medicinsk brug

Kort fortalt

Deltageren opnår viden om dyrkning af cannabisplanten, plantefysiologi, forædling, lys- og klimastyring, næringsstoffer og plantehygiejne. Denne viden gør, at deltageren kan medvirke i arbejdsfunktioner i forbindelse med dyrkning af cannabis.Deltageren kan i dette arbejde:-medvirke ved dyrkning, høst, tørring og findeling af cannabisblomst og øvrige cannabisplantedele-medvirke ved opbevaring af plantematerialet (cannabisbulk)Deltageren får desuden kendskab til kvalitetssikring, dokumentationskrav, sikkerhedsforanstaltninger, god landbrugspraksis (GACP) og relevante retningslinjer, som knytter sig til cannabisdyrkningen.

Hold

06-03-2023
Dyrkning af canabis til medicinsk brug
Roskilde Tekniske Skole - Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde
5 dage Daghold
Info om fag
48767 - Dyrkning af cannabis til medicinsk brug

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte medarbejdere i gartnerivirksomheder, der arbejder med dyrkning af cannabis.

Beskrivelse: Deltageren opnår viden om dyrkning af cannabisplanten, plantefysiologi, forædling, lys- og klimastyring, næringsstoffer og plantehygiejne. Denne viden gør, at deltageren kan medvirke i arbejdsfunktioner i forbindelse med dyrkning af cannabis.
Deltageren kan i dette arbejde:
medvirke ved dyrkning, høst, tørring og findeling af cannabisblomst og øvrige cannabisplantedele
medvirke ved opbevaring af plantematerialet (cannabisbulk)
Deltageren får desuden kendskab til kvalitetssikring, dokumentationskrav, sikkerhedsforanstaltninger, god landbrugspraksis (GACP) og relevante retningslinjer, som knytter sig til cannabisdyrkningen.

Fagnummer: 48767 Dyrkning af cannabis til medicinsk brug Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 640,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 3.687,25