det_gronne_anlaeg_og_dyr_slidesho_2

Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
17710 - Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt

Beskrivelse: Eleven har kendskab til certificering og lovgivning for frisk frugt og grønt

Eleven har kendskab til fødevarekvalitet og hygiejnekrav ved salg af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Eleven har kendskab kvalitet og holdbarhed af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Eleven har kendskab til de fysiologiske og biologiske processer, som foregår i frisk frugt og grønt efter høst

Eleven har kendskab til metoder til opbevaring af frisk frugt og grønt og forhold som påvirker opbevaringen, temperatur, atmosfæresammensætning, luftfugtighed, hjælpestoffer m.m.

Eleven har kendskab til metoder til emballering af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Fagnummer: 17710 Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 670,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 3.947,25

Nyheder

17 / 05 / 2023

VENT-certifikat på Sjælland

 Nu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...

Læs mere
03 / 03 / 2023

Fingre i robotterne

Et hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...

Læs mere
20 / 02 / 2023

Når Pythagoras bliver til virkelighed på en græsplæne

 Solen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...

Læs mere
31 / 01 / 2023

Få nyhedsbreve med aktuelle kurser, efteruddannelse og anden information fra Roskilde Tekniske Skole

Få nyt fra os direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få ...

Læs mere