Beskrivelse:
Eleven har kendskab til certificering og lovgivning for frisk frugt og grønt
Eleven har kendskab til fødevarekvalitet og hygiejnekrav ved salg af frisk og forarbejdet frugt og grønt
Eleven har kendskab kvalitet og holdbarhed af frisk og forarbejdet frugt og grønt
Eleven har kendskab til de fysiologiske og biologiske processer, som foregår i frisk frugt og grønt efter høst
Eleven har kendskab til metoder til opbevaring af frisk frugt og grønt og forhold som påvirker opbevaringen, temperatur, atmosfæresammensætning, luftfugtighed, hjælpestoffer m.m.
Eleven har kendskab til metoder til emballering af frisk og forarbejdet frugt og grønt
En gruppe af AMU-kursister og vvs-lærlinge fra Roskilde Tekniske Skole har i fo...
Læs mereEr I klar til at sikre sund og sikker håndtering af asbestholdige materialer?&n...
Læs mereFå nyt fra os direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få ...
Læs mereOn this course you will learn how to operate and work safely with telescopic ha...
Læs mere