Landbrug og dyr

Landbrug og dyr

Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt på dette kursus.
Få besked, når der oprettes nye hold
Tilmeld dig kursusagenten, så får du en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus (når du udfylder formularen, giver du tilladelse til, at vi må sende dig kursusagent-mails). Vil du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så sæt hak nedenfor.
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Info om fag
17710 - Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt

Beskrivelse: Eleven har kendskab til certificering og lovgivning for frisk frugt og grønt

Eleven har kendskab til fødevarekvalitet og hygiejnekrav ved salg af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Eleven har kendskab kvalitet og holdbarhed af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Eleven har kendskab til de fysiologiske og biologiske processer, som foregår i frisk frugt og grønt efter høst

Eleven har kendskab til metoder til opbevaring af frisk frugt og grønt og forhold som påvirker opbevaringen, temperatur, atmosfæresammensætning, luftfugtighed, hjælpestoffer m.m.

Eleven har kendskab til metoder til emballering af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Fagnummer: 17710 Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 1.070,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 4.278,25