det_gronne_anlaeg_og_dyr_slidesho_2

Fremstilling af cannabis til medicinsk brug

Kort fortalt

Deltageren får viden om forarbejdning af dansk dyrket cannabis til medicinsk brug. Denne viden gør, at deltageren kan medvirke i arbejdsfunktioner i fremstillingen af cannabis i færdige produktformer (cannabisbulk) og i forbrugerklare produktformer (cannabisudgangsprodukt).Deltageren kan i dette arbejde: -medvirke i forarbejdningsaktiviteter, pakkeoperationer, mærkning og opbevaring -identificere relevante plantedele, produkter, hjælpestoffer og produktformer Derudover får deltageren kendskab til kvalitetssikring og god fremstillingspraksis (GMP), som knytter sig til fremstillingen af cannabis, herunder procedurer, krav til dokumentation, prøver, sikkerhed og hygiejne.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48768 - Fremstilling af cannabis til medicinsk brug

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte medarbejdere på gartnerivirksomheder, der arbejder med fremstilling af medicinsk cannabis.

Beskrivelse: Deltageren får viden om forarbejdning af dansk dyrket cannabis til medicinsk brug. Denne viden gør, at deltageren kan medvirke i arbejdsfunktioner i fremstillingen af cannabis i færdige produktformer (cannabisbulk) og i forbrugerklare produktformer (cannabisudgangsprodukt).
Deltageren kan i dette arbejde:
medvirke i forarbejdningsaktiviteter, pakkeoperationer, mærkning og opbevaring
identificere relevante plantedele, produkter, hjælpestoffer og produktformer
Derudover får deltageren kendskab til kvalitetssikring og god fremstillingspraksis (GMP), som knytter sig til fremstillingen af cannabis, herunder procedurer, krav til dokumentation, prøver, sikkerhed og hygiejne.

Fagnummer: 48768 Fremstilling af cannabis til medicinsk brug Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 640,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 3.687,25