it_design_og_medier_slidesho_1

Grafik - Enkle grafikopgaver

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren fremstille enkle grafikopgaver ved hjælp af de mest brugte funktioner, værktøjer, menuer og paletter i et vektorbaseret tegneprogram. Samt forskellige tegneværktøjer til illustration og rentegning.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46717 - Grafik - Enkle grafikopgaver

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, der i forbindelse med fremstillingen af såvel trykte som digitale kommunikationsprodukter, ønsker at udbygge deres kompetencer indenfor brugen og kombinationen af vektorbaserede illustrationsprogrammer og -forfatterværktøjer.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille enkle grafikopgaver ved hjælp af de mest brugte funktioner, værktøjer, menuer og paletter i et vektorbaseret tegneprogram. Herunder kan deltageren arbejde med illustrationer, der tager udgangspunkt i grundformer og sammensætte disse til nye former. Endvidere kan deltageren bruge forskellige tegneværktøjer til såvel illustration som rentegning.

Fagnummer: 46717 Grafik - Enkle grafikopgaver Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.167,10