it_design_og_medier_slidesho_1

Grafik - Kreative og komplekse illustrationer

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren udarbejde unikke og kreative illustrationer til forskellige former for kommunikation. Herunder bruge fx mønstre og fotografiske effekter til at skabe realistiske og "håndtegnede" illustrationer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46718 - Grafik - Kreative og komplekse illustrationer

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med grafik og illustrationsfremstilling indenfor trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan med vægt på såvel teknisk som æstetisk kvalitet anvende illustrationsprogrammets muligheder, faciliteter og funktioner til at udarbejde fx mere unikke og kreative illustrationer og produkter til forskellige former for kommunikation. I denne sammenhæng kan deltageren udnytte og kombinere programmets muligheder i form af fx mønstre, filtre, effekter, lag samt fotografiske effekter og fotografier til at skabe fx realistiske og ”håndtegnede” illustrationer.

Fagnummer: 46718 Grafik - Kreative og komplekse illustrationer Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.167,10