Grafisk produktion - Design af små produkter

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren skitsere og designe mindre trykte eller digitale opgaver , vurdere resultatet og bruge termer og fagudtryk. Kender til typiske metoder og værktøjer i den kreative proces som fx brainstorming og layout.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med grafisk produktion indenfor trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med formgivning og design af enkle grafiske opgaver ved hjælp af de i branchen typisk anvendte kreative metoder og værktøjer, som fx skitser, rough og brainstorming. Endvidere kan deltageren vurdere det opnåede resultat i forhold til fx målgruppe og budskab, men også foretage en grundlæggende faglig kvalitetsvurdering af det fremstillede produkt, fx i forhold til typografi og farver. Herunder kan deltageren benytte sig af de korrekte termer og fagudtryk i en kommunikation omkring typografi og farver.

Fagnummer: 46746 Grafisk produktion - Design af små produkter Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.503,10
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.503,10

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.