it_design_og_medier_slidesho_1

Grafisk produktion - Design af små produkter

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren skitsere og designe mindre trykte eller digitale opgaver , vurdere resultatet og bruge termer og fagudtryk. Kender til typiske metoder og værktøjer i den kreative proces som fx brainstorming og layout.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46746 - Grafisk produktion - Design af små produkter

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med grafisk produktion indenfor trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med formgivning og design af enkle grafiske opgaver ved hjælp af de i branchen typisk anvendte kreative metoder og værktøjer, som fx skitser, rough og brainstorming. Endvidere kan deltageren vurdere det opnåede resultat i forhold til fx målgruppe og budskab, men også foretage en grundlæggende faglig kvalitetsvurdering af det fremstillede produkt, fx i forhold til typografi og farver. Herunder kan deltageren benytte sig af de korrekte termer og fagudtryk i en kommunikation omkring typografi og farver.

Fagnummer: 46746 Grafisk produktion - Design af små produkter Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.521,40