it_design_og_medier_slidesho_1

Innovativ udvikling af grafiske produkter

Kort fortalt

Deltageren kan arbejde innovativt med videreudvikling af et givet grafisk produkt ud fra modellen: idé, produkt og markedsføring. Deltageren kan arbejde med produktforbedring af et givent grafisk produkt ud fra behovsanalyser, grafiske virkemidler, samt testning af nye produktløsninger.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47268 - Innovativ udvikling af grafiske produkter

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med videreudvikling og innovation i givne grafiske produkter.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde innovativt med videreudvikling af et givet grafisk produkt, som fx kataloger, hjemmesider og emballage ud fra modellen: idé, produkt og markedsføring. Herunder kan deltageren arbejde med produktforbedring af det givne grafiske produkt ud fra behovsanalyser, anvendelse af forskellige grafiske virkemidler i forhold til produktet, samt testning af nye produktløsninger/forslag.

Fagnummer: 47268 Innovativ udvikling af grafiske produkter Varighed: 1 dag Pris, AMU-målgruppe: DKK 128,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 875,70