det_gronne_anlaeg_og_dyr_slidesho_2

Klovpleje og klovbeskæring

Kort fortalt

I uddannelsen får deltagerne viden om forebyggelse af almindelige forekommende sygdomme og skader på klove. Deltagerne lærer at håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en sikker måde. Deltagerne lærer desuden at behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40645 - Klovpleje og klovbeskæring

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer der ønsker at beskæftige sig med klovbeskæring, herunder personer ansat i landbrug, dyreparker m.m., som er beskæftiget med pasning af husdyr eller andre klovbærende dyr og som ønsker at foretage klovbeskæring.

Beskrivelse: Deltageren kan identificere risikofaktorer, vurdere og rådgive om relevant forebyggelse for almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.

Deltageren kan håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en for dyrene og beskæreren sikkerhedsmæssig, betryggende og regelret måde ved anvendelse af det dertil hørende håndværktøj, udstyr og materialer.

Deltagerne kan registrere og behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove, herunder vurdere sygdomme og skader, der kræver udefra kommende assistance.

Fagnummer: 40645 Klovpleje og klovbeskæring Varighed: 30 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 6.240,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 29.686,00

Nyheder

09 / 10 / 2023

Telehandler certificate 2024 (teaching in English)

On this course you will learn how to operate and work safely with telescopic ha...

Læs mere
17 / 05 / 2023

VENT-certifikat på Sjælland

 Nu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...

Læs mere
03 / 03 / 2023

Fingre i robotterne

Et hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...

Læs mere
20 / 02 / 2023

Når Pythagoras bliver til virkelighed på en græsplæne

 Solen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...

Læs mere