byggeri_energi_og_klima_slidesho_1_(1)

Lette konstruktioner til gulvvarme

Kort fortalt

Når du har gennemført kurset kan du anvende monteringsvejledninger til lette konstruktioner til gulvvarme, brug af bygningsreglement, BYG-ERFA erfaringsblade og SBI-anvisninger, og kendskab til anvendelse af forskellige gulvkonstruktioner. Du har også styr på gældende arbejdsmiljølovgivning, sikkerhed og bæredygtig adfærd indenfor arbejdsområdet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20924 - Lette konstruktioner til gulvvarme

Målgruppe: Kurset henvender sig primært til medarbejdere med brancheerfaring.

Beskrivelse: Deltageren:
- Kan anvende relevante monteringsvejledninger til at vurdere og vælge de korrekte konstruktioner og materialer til et givent projekt.
- Kan vurdere fugt- og isoleringsforhold i forbindelse med den valgte konstruktion ved hjælp af gældende bygningsreglement, BYG-ERFA erfaringsblade og SBI-anvisninger.
- Har kendskab til og kan anvende forskellige gulvkonstruktioner og udvælge det bedst egnede gulvvarmesystem i forbindelse med renoveringsopgaver.
- Kan i samarbejde med andre udføre lette konstruktioner til gulvvarme.
- Kan anvende god praksis for bæredygtig adfærd indenfor arbejdsområdet, bl.a. ved hjælp af EPD'er på de valgte materialer.
- Kan udføre arbejdet efter gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning og kan anvende anbefalede lovpligtige hjælpe- og værnemidler.
- Kan arbejde ergonomisk korrekt.

Fagnummer: 20924 Lette konstruktioner til gulvvarme Varighed: 2 dage