Lys og komposition til digital fotografering

Kort fortalt

Deltageren lærer på kurset at arbejde med grundlægende billedkomposition og lyslægning til digital fotografering af produkter, varer og minder opstillinger, der skal bruges i både trykte produkter, som f.eks. kataloger, annoncer og brochurer, som til brug i digital publicering. Deltageren vil endvidere få et kendskab til mere teoretiske emner som: fotografiske terminologi, belysningslære og -metodik.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, der ønsker at kunne arbejde med billedkomposition og lyslægning i forhold digital fotografering af produkter, varer og mindre opstillinger. Kurset er målrettet til medarbejdere, der lejlighedsvis arbejder med digital fotografering til brug i trykt og digital kommunikation samt med formidlings- og kommunikationsopgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med grundlæggende billedkomposition og lyslægning i forbindelse med digital fotografering af produkter, varer og mindre opstillinger til brug i kataloger, brochurer og annoncer samt i digital publicering.

Endelig kender deltageren til den fotografiske terminologi, belysningslære og -metodik.

Fagnummer: 40474 Lys og komposition til digital fotografering Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.683,70
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.683,70

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.