it_design_og_medier_slidesho_1

Ombrydning - Fremstilling af mindre tryksager

Kort fortalt

Efter kurset kan du fremstille mindre tryksager ved hjælp af et professionelt ombrydningsprogram. Du kan arbejde med grafiske elementer, tekst, korrekte farverum og oprette PDF-filer til brug i den videre produktionsproces.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49911 - Ombrydning - Fremstilling af mindre tryksager

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med anvendelse af metoder og teknik til trykt og digital kommunikation.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille mindre tryksager ved hjælp af et professionelt ombrydningsprogram, samt indstille programmets præferencer, så det er opsat korrekt i forhold til en given opgave.

Deltageren opnår kendskab til vektor- og pixelbaseret grafik, og kan importere og arbejde med grafiske elementer under hensyntagen til korrekt opløsning.

Deltageren kan oprette og arbejde med de korrekte farverum, anvende tekstværktøjer, tekstformateringer samt oprette tegn- og afsnitsformater.

Deltageren kan indstille og oprette PDF-filer til brug i den videre produktionsproces.

Fagnummer: 49911 Ombrydning - Fremstilling af mindre tryksager Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.442,80