Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt

Kort fortalt

I forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, kan deltageren arbejde med konfigurering, tilpasning og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer. Herunder kan deltageren endvidere forestå oprettelsen af brugere, brugerrettigheder og workflowet, implementering af tillægsmoduler samt etablering og vedligholdelse af en logisk og overskuelig fil- og mappestruktur.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, eller ønsker at arbejde med opæstning, konfigurering og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer i forbindelse med webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Beskrivelse: I forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, kan deltageren arbejde med opæstning, konfigurering og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer.

Herunder kan deltageren endvidere forestå oprettelsen af brugere, brugerrettigheder og workflowet, implementering af tillægsmoduler samt etablering og vedligholdelse af en logisk og overskuelig fil- og mappestruktur.

Fagnummer: 40813 Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 380,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.503,10
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 380,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.503,10

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.