it_design_og_medier_slidesho_1

Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt

Kort fortalt

I forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, kan deltageren arbejde med konfigurering, tilpasning og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer. Herunder kan deltageren endvidere forestå oprettelsen af brugere, brugerrettigheder og workflowet, implementering af tillægsmoduler samt etablering og vedligholdelse af en logisk og overskuelig fil- og mappestruktur.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40813 - Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, eller ønsker at arbejde med opæstning, konfigurering og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer i forbindelse med webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Beskrivelse: I forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, kan deltageren arbejde med opæstning, konfigurering og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer.

Herunder kan deltageren endvidere forestå oprettelsen af brugere, brugerrettigheder og workflowet, implementering af tillægsmoduler samt etablering og vedligholdelse af en logisk og overskuelig fil- og mappestruktur.

Fagnummer: 40813 Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.521,40