it_design_og_medier_slidesho_1

Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt

Kort fortalt

I forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, kan deltageren arbejde med konfigurering, tilpasning og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer. Herunder kan deltageren endvidere forestå oprettelsen af brugere, brugerrettigheder og workflowet, implementering af tillægsmoduler samt etablering og vedligholdelse af en logisk og overskuelig fil- og mappestruktur.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40813 - Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, eller ønsker at arbejde med opæstning, konfigurering og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer i forbindelse med webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Beskrivelse: I forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx websites til portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, kan deltageren arbejde med opæstning, konfigurering og administration af webløsninger baseret på Content Management Systemer.

Herunder kan deltageren endvidere forestå oprettelsen af brugere, brugerrettigheder og workflowet, implementering af tillægsmoduler samt etablering og vedligholdelse af en logisk og overskuelig fil- og mappestruktur.

Fagnummer: 40813 Opsætning af CMS til webbaseret grafisk produkt Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 400,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.589,80

Nyheder

17 / 05 / 2023

VENT-certifikat på Sjælland

 Nu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...

Læs mere
03 / 03 / 2023

Fingre i robotterne

Et hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...

Læs mere
20 / 02 / 2023

Når Pythagoras bliver til virkelighed på en græsplæne

 Solen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...

Læs mere
31 / 01 / 2023

Få nyhedsbreve med aktuelle kurser, efteruddannelse og anden information fra Roskilde Tekniske Skole

Få nyt fra os direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få ...

Læs mere