byggeri_energi_og_klima_slidesho_1_(1)

Praktisk energioptimering i bevaringsværdige huse

6 ugers
Kort fortalt

Deltagerne kan medvirke til den praktiske udførelse af en hensigtsmæssig energirenovering i bevaringsværdige og fredede bygninger samt kan udføre energirenovering med respekt for materialer og byggestil og indsigt i metoder og praktiske løsninger.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47292 - Praktisk energioptimering i bevaringsværdige huse

Målgruppe: Faglærte bygningsarbejdere med praktisk erfaring og andre, der har eller søger beskæftigelse inden for området.

Beskrivelse: Deltagerne har en sådan viden om krav i forhold til bygningsreglement, fredningsbestemmelser, lokalplaner og øvrig lovgivning, at de kan medvirke til at sikre den praktiske udførelse af en hensigtsmæssig energirenovering i bevaringsværdige og fredede bygninger. På baggrund af forståelse for de særlige kvaliteter og værdier, der er i bevaringsværdige og fredede bygninger, kan deltagerne pege på muligheder for energioptimering. Deltagerne kan i samarbejde med andre faggrupper og med indsigt i metoder og praktiske løsninger medvirke til at sikre en praktisk udførelse af energirenovering med respekt for materialer og byggestil. På den baggrund kan deltagerne vejlede bygherrer om løsninger til energibesparelser til udførelse og sikring af bevaringsværdier..

Fagnummer: 47292 Praktisk energioptimering i bevaringsværdige huse Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 640,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 4.375,50