Beskrivelse:
Eleven har kendskab til optimale dyrknings- og klimaforhold for produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til forskellige produktionsformer og dyrkningsteknikker for produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til produktion i plantetunnel, overdækning m.m., herunder regulering af varme og luftfugtighed m.m.
Eleven har kendskab til forudsætninger optimal planteetablering ved produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har, ved produktion af udvalgte grøntsager på friland, kendskab til planternes behov for næringsstoffer og vand
Eleven har, for udvalgte grøntsager på friland, kendskab til sygdomme og skadedyr som kan angribe planterne
Eleven har kendskab til metoder for bekæmpelse af ukrudt, sygdomme og skadedyr ved produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til optimale høsttidspunkter, høstmetoder, sortering og opbevaring af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til produktionsstyring, optimering af arbejdsprocesser og arbejdsgange ved produktion af frugt og grønt
Eleven har kendskab til den estimerede arbejdskraft for produktion af udvalgte frugt og grøntsagskulturer på friland.
Eleven har kendskab til økonomien ved produktion af udvalgte grøntsager på friland.
On this course you will learn how to operate and work safely with telescopic ha...
Læs mereNu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...
Læs mereEt hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...
Læs mereSolen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...
Læs mere