Reparation & fejlfinding på undervogn & affjedring

Kort fortalt

Deltageren kan på baggrund af fabrikantens forskrifter kontrollere, fejlfinde og justere undervognen og affjedringen, herunderkalibrering af rat vinkel sensor og udføre slutkontrol på køretøjer med selvkørende egenskaber.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparationer af person og varebiler.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af fabrikantens forskrifter kontrollere, fejlfinde og justere undervognen og affjedringen. Deltageren kan ud fra viden om styretøjsgeometridata og lovkrav vurdere funktionalitet og tilstand af styretøj, affjedring og undervogn samt kontrollere de enkelte komponenter i opbygningen. Deltageren kan udskifte og kalibrere komponenter på køretøjets styretøj og undervogn, herunder dæk, fælge og sensorer. Deltageren kan udføre kalibrering af rat vinkel sensor og udføre slutkontrol på køretøjer med selvkørende egenskaber. Deltageren opnår kendskab til konstruktionsmæssige varianter af styretøj og undervogn fx multilink, 4 linker og passiv medstyrende bagaksler.

Fagnummer: 49497 Reparation & fejlfinding på undervogn & affjedring Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 252,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.519,70
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 252,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 1.519,70

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.