Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn

Kort fortalt

Efter gennemført kursus kan deltageren tilrettelægge og gennemføre fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne på over 2,5 kg fyldmængde, på baggrund af fabrikantens forskrifter, udføre mindre reparationer af rør og slanger, samt foretage fejlsøgning af tryk- og isvagt systemer.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod faglærte mekanikere der arbejder eller ønsker at arbejde med at tilrettelægge og gennemføre fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne på over 2,5 kg fyldmængde.

Beskrivelse: Deltageren kan:
tilrettelægge og foretage kontrol, fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne, på baggrund af fabrikantens forskrifter, samt udføre mindre reparationer af rør og slanger.
foretage en faglig korrekt og forsvarlig fejlretning og reparation, tømning, fyldning, tæthedsprøvning og funktionsafprøvning af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastbiler.
kontrollere det elektriske system i et køleanlæg eksempelvis tryk- og isvagt.
anvende testudstyr til kontrol og fejlsøgning, herunder lækagekontrol med spormiddel samt anvende genvindingsenhed sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.
udføre reparation af rør ved brug af eksempelvis skære ringe eller omløbere, samt udskiftning af eksisterende slanger ved brug af presseværktøj.
arbejde med kølemidler sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt, i henhold til gældende danske og internationale regler, standarder mv. på området.

Fagnummer: 48176 Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 630,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 3.731,00
Kursusagent
Få en e-mail, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU-målgruppe:
DKK 630,00
Uden for AMU-målgruppe:
DKK 3.731,00

Ikon nyhedsbrev

Få nyt fra os i din indbakke

▶▶ Tilmeld nyhedsbrev

Vi kan hjælpe
Kursus­administrationen
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.