mekaniker_lager_og_transport_slidesho_1

Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn

6 ugers
Kort fortalt

Efter gennemført kursus kan deltageren tilrettelægge og gennemføre fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne på over 2,5 kg fyldmængde, på baggrund af fabrikantens forskrifter, udføre mindre reparationer af rør og slanger, samt foretage fejlsøgning af tryk- og isvagt systemer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48176 - Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod faglærte mekanikere der arbejder eller ønsker at arbejde med at tilrettelægge og gennemføre fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne på over 2,5 kg fyldmængde.

Beskrivelse: Deltageren kan:
tilrettelægge og foretage kontrol, fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne, på baggrund af fabrikantens forskrifter, samt udføre mindre reparationer af rør og slanger.
foretage en faglig korrekt og forsvarlig fejlretning og reparation, tømning, fyldning, tæthedsprøvning og funktionsafprøvning af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastbiler.
kontrollere det elektriske system i et køleanlæg eksempelvis tryk- og isvagt.
anvende testudstyr til kontrol og fejlsøgning, herunder lækagekontrol med spormiddel samt anvende genvindingsenhed sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.
udføre reparation af rør ved brug af eksempelvis skære ringe eller omløbere, samt udskiftning af eksisterende slanger ved brug af presseværktøj.
arbejde med kølemidler sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt, i henhold til gældende danske og internationale regler, standarder mv. på området.

Fagnummer: 48176 Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn Varighed: 5 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 640,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 3.783,50