Ledelse og medarbejderudvikling

Ledelse og medarbejderudvikling

Sjakbajs, planlægning og koordinering

Kort fortalt

Deltageren kan udarbejde bemandings- og materialeleveringsplaner samt deltage i opstarts- og byggemøder. Deltageren kan ligeledes anvende relevante planlægningsværktøjer og har kendsbab til projektstyringsværktøjet "Det digitale byggeri".

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45779 - Sjakbajs, planlægning og koordinering

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for Sjakbajs, planlægning og koordinering.

Beskrivelse: Deltagerne kan gennemføre kvalitetssikrende procedurer, vurdere tidsplaner, udarbejde bemandings- og materialeleveringsplaner samt deltage i opstarts- og byggemøder. De kan ligeledes anvende relevante planlægningsværktøjer.
Deltagerne har kendskab til principperne for projektstyringsværktøjet ”Det digitale byggeri” og aftalesystemer. De har også kendskab til de ledelsesmæssige udfordringer der er forbundet med at lede kollegaer samt kendskab til hvorledes et koordineret samarbejde med andre faggrupper kan foregå.

Fagnummer: 45779 Sjakbajs, planlægning og koordinering Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.999,40