byggeri_energi_og_klima_slidesho_1_(1)

Tækning af mansardtage og lodrette flader

Kort fortalt

Deltagerne kan udføre tækning af mansardtage og lodrette flader, så det opfylder kvalitative og æstetiske krav til tækning af tage og facader og kan vælge hensigtsmæssige materialer og værktøj til arbejdets udførelse, udføre underlag til tækning, visualisere mulige løsninger for bygherre og sikre at bestemmelser vedr. byggelovgivning og sikkerhed m.v. overholdes.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48028 - Tækning af mansardtage og lodrette flader

Målgruppe: Kurset henvender sig til tækkemænd og andre med erfaring inden for tækning, der har eller søger beskæftigelse inden for tækkefaget

Beskrivelse: Deltagerne kan udføre tækning af mansardtage og lodrette flader, så det opfylder kvalitative og æstetiske krav til tækning af denne type tage og facader. Dette indebærer, at deltagerne kan:

vælge hensigtsmæssige materialer og værktøj til arbejdets udførelse
vurdere eksisterende eller udføre underlag til tækning af mansardtage og lodrette flader
udføre æstetisk og konstruktiv korrekt overgang fra lodret flade til skrå tagflade
visualisere mulige løsninger med tækkede flader for bygherre eller rådgiver

I forbindelse med arbejdets udførelse kan deltagerne desuden sikre, at det tækkede mansardtag overholder gældende love og regler, samt at arbejdet udføres under hensyntagen til sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Fagnummer: 48028 Tækning af mansardtage og lodrette flader Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.651,40