it_design_og_medier_slidesho_1

Tekn. dok: Komplekse samlingskonstruktioner

Kort fortalt

På kurset lærer du at konstruere større komplekse samlingskonstruktioner, optimere konstruktionsarbejdet og vurdere, hvilket konstruktionsprincip der til en større konstruktion vil være den mest hensigtsmæssige at benytte samt anvende værktøjerne til opbygning og redigering. Du lærer også at udarbejde den endelige tekniske produktdokumentation for konstruktionerne.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48061 - Tekn. dok: Komplekse samlingskonstruktioner

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som har eller søger beskæftigelse som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner i industrien.

Beskrivelse: Deltageren kan i et relevant 3D Cad program, fra idéfasen til design og konstruktion af en større kompleks samlingskonstruktion, optimere konstruktionsarbejdet ved anvendelse af konstruktionens skitse- og idégrundlag.
Endvidere kan deltageren vurdere og bestemme, hvilket konstruktionsprincip der til en given samlingskonstruktion er den mest hensigtsmæssige og optimale at benytte.
Deltageren kan anvende de værktøjer til design, opbygning og redigering af den endelige konstruktion, som er til rådighed i 3D Cad programmet.
Deltageren kan udarbejde den endelige tekniske produktdokumentation for de udarbejdede samlingskonstruktioner.

Fagnummer: 48061 Tekn. dok: Komplekse samlingskonstruktioner Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.806,95