it_design_og_medier_slidesho_1

Teknisk dokumentation design af rørkonstruktioner

Kort fortalt

Deltagerne kan i et 3D-Cad program udarbejde og redigere de 3D geometrier der danner grundlag for fremstilling af en rørkonstruktion. Endvidere kan deltagerne opbygge en rør konstruktion bestående af standardiserede rør, fittings og slanger. Redigere og tilpasse en færdig rørkonstruktion, oprette og anvende brugerdefinerede rør og fittings. Udfører den tekniske dokumentation.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47203 - Teknisk dokumentation design af rørkonstruktioner

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som er beskæftiget i industrien som teknisk designer, teknisk assistent eller teknisk tegner.

Beskrivelse: Deltagerne kan i et relevant 3D-Cad program udarbejde og redigere de 3D geometrier, der danner grundlag for fremstilling af en industriel rørkonstruktion. Endvidere kan deltagerne opbygge en rør konstruktion bestående af standardiserede rør, fittings og slanger. Deltagerne kan redigere og tilpasse en færdig rørkonstruktion, samt oprette og anvende brugerdefinerede rør og fittings. Desuden udfører den nødvendige tekniske dokumentation af en samlet industriel rørkonstruktion.

Fagnummer: 47203 Teknisk dokumentation design af rørkonstruktioner Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.806,95