it_design_og_medier_slidesho_1

Udvikling af en e-publikation

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren anvende muligheder for design, layout og kreativitet i e-publikationer. Herunder kan deltageren tage højde for de muligheder og udfordringer, der kan opstå når et statisk produkt, omsættes til et dynamisk multimedieprodukt.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47269 - Udvikling af en e-publikation

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med design og layout til e-publikation.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende muligheder for design, layout og kreativitet i e-publikationer i forhold til det tiltænkte produkt, fx bog eller madopskrift og målgruppe samt medie, fx tablets, computer, smartphone, mobiltelefoner eller e-magasiner til at udvikle en e-publikation. Herunder kan deltageren tage højde for de muligheder og udfordringer, der kan opstå med skrifttyper, tekstmængde samt visuelt udtryk, når et statisk produkt, som fx en bog omsættes til et dynamisk multimedieprodukt, som fx skal kunne læses på en computer.

Fagnummer: 47269 Udvikling af en e-publikation Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.521,40