it_design_og_medier_slidesho_1

Valg af printmetode til jobbet

Kort fortalt

Efter kurset kan du foretage valg af printmetode i forhold til hvilket materiale der printes på (papir, syntetiske materialer, tekstil eller andet), og om det printede produkt skal anvendes indendørs eller udendørs - ud fra de forskellige printteknologier og deres anvendelsesområder, samt farver og blæk vedhæftning og holdbarhed. Derudover vil du være i stand til at vælge både printmetode og materiale ud fra et miljømæssigt og bæredygtigt hensyn.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49935 - Valg af printmetode til jobbet

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med design og print og som ønsker bedre kendskab til de forskellige printmetoder der er på markedet.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage valg af printmetode i forhold til hvilket materiale der printes på (papir, syntetiske materialer, tekstil eller andet), og om det printede produkt skal anvendes indendørs eller udendørs - ud fra de forskellige printteknologier og deres anvendelsesområder, samt de forskellige farver og blæk vedhæftning og holdbarhed.
Desuden kan deltageren fortage bæredygtige valg af produktionsteknologi og materialer.

Fagnummer: 49935 Valg af printmetode til jobbet Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.705,20