mekaniker_lager_og_transport_slidesho_1

Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer

6 ugers
Kort fortalt

Deltageren opnår kendskab til varmepumpeteknologi i El/Hybride køretøjer. Deltageren får indsigt i højtvoltskompressorens opbygning og virkemåde, samt de sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde på højspændingskomponenter.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49820 - Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod mekanikere eller andre med tilsvarende kompetencer, der arbejder med service og reparation af køretøjer. Det anbefales, at deltageren i forvejen har gennemført og bestået AMU-kurset 42870 Sikkerhedshåndtering af el/hybriddrevne køretøjer, samt har et gyldigt KMO bevis.

Beskrivelse: Deltageren opnår kendskab til varmepumpeteknologi i El/Hybride køretøjer. Deltageren får indsigt i højtvoltskompressorens opbygning og virkemåde, samt de sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde på højspændingskomponenter. Deltageren får en forståelse for funktionsprincipper og virkemåde, herunder køle og varmefunktioner i HV-systemet. Deltageren bliver i stand til at kontrollere fejlkoder og vurdere relevante parametre med diagnosetester. Deltageren bliver i stand til at udføre en simpel kontrol, servicering og fejlfinding med A/C fyldestation, herunder valg af korrekt olietype ifølge fabrikantens forskrifter.

Fagnummer: 49820 Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.538,70