it_design_og_medier_slidesho_1

Vedligehold af CMS til webbaseret grafisk produkt

Kort fortalt

Deltageren kan efter kurset arbejde med vedligeholdelsen af Content Management Systemer i forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter, som fx websites til brug i forbindelse med profilering, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger. Endvidere kan deltageren arbejde med redigering og håndtering af sider og sideegenskaber, oprettelse af indholdelementer som fx nyheder, kalendre. Herunder kan deltageren arbejde med filhåndtering i systemet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40811 - Vedligehold af CMS til webbaseret grafisk produkt

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, eller ønsker at arbejde med vedligeholdelse af Content Management System baserede webløsninger, som fx websites til brug i forbindelse med profilering, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med vedligeholdelse af Content Management System baserede webløsninger i forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter, som fx websites til brug i forbindelse med profilering, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Endvidere vil deltageren kunne forestå den grundlæggende redigering og håndtering af sider og sideegenskaber, oprettelse af indholdelementer som fx nyheder, kalendre. Herunder kan deltageren arbejde med filhåndtering i systemet.

Fagnummer: 40811 Vedligehold af CMS til webbaseret grafisk produkt Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 384,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.521,40