it_design_og_medier_slidesho_1

Vedligehold af CMS til webbaseret grafisk produkt

Kort fortalt

Deltageren kan efter kurset arbejde med vedligeholdelsen af Content Management Systemer i forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter, som fx websites til brug i forbindelse med profilering, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger. Endvidere kan deltageren arbejde med redigering og håndtering af sider og sideegenskaber, oprettelse af indholdelementer som fx nyheder, kalendre. Herunder kan deltageren arbejde med filhåndtering i systemet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40811 - Vedligehold af CMS til webbaseret grafisk produkt

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, eller ønsker at arbejde med vedligeholdelse af Content Management System baserede webløsninger, som fx websites til brug i forbindelse med profilering, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med vedligeholdelse af Content Management System baserede webløsninger i forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter, som fx websites til brug i forbindelse med profilering, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger.

Endvidere vil deltageren kunne forestå den grundlæggende redigering og håndtering af sider og sideegenskaber, oprettelse af indholdelementer som fx nyheder, kalendre. Herunder kan deltageren arbejde med filhåndtering i systemet.

Fagnummer: 40811 Vedligehold af CMS til webbaseret grafisk produkt Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 416,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.679,50

Nyheder

09 / 10 / 2023

Telehandler certificate 2024 (teaching in English)

On this course you will learn how to operate and work safely with telescopic ha...

Læs mere
17 / 05 / 2023

VENT-certifikat på Sjælland

 Nu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...

Læs mere
03 / 03 / 2023

Fingre i robotterne

Et hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...

Læs mere
20 / 02 / 2023

Når Pythagoras bliver til virkelighed på en græsplæne

 Solen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...

Læs mere