it_design_og_medier_slidesho_1

Design af CMS til webbaseret grafisk produkt

Kort fortalt

Dette kursus gør, at deltageren kan arbejde med design og implementering af brugerflade og templates i en CMS baseret webløsning. Herunder kan deltageren både oprette egne templates og tilpasse allerede implementerede templates, samt konvertere eksisterende designskabeloner til og tilpasse brugerfladens funktionalitet i CMS systemet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40810 - Design af CMS til webbaseret grafisk produkt

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, eller ønsker at arbejde med tilpasning af Content Management Systemer i forbindelse med webløsninger som fx intranet, portaler og digitale magasiner.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med virksomhedens produktion af webbaserede produkter som fx profileringswebsites, portaler, digitale magasiner og intranetløsninger, arbejde med det grafiske design af skabeloner til sideropbygningen samt implementeringen af brugerfladen i et Content Management System.

Herunder kan deltageren både oprette egne templates og tilpasse allerede implementerede templates, samt konvertere allerede eksisterende designskabeloner og tilpasse brugerfladens funktionalitet til CMS systemet.

Fagnummer: 40810 Design af CMS til webbaseret grafisk produkt Varighed: 3 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 576,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 2.167,10