I uddannelsen arbejder deltagerne og værktøjer og med færdigheder til at analysere og planlægge forbedringer og udvidelser af eksisterende produktionen, som medtænker nye teknologiske muligheder og opfylder ude fra kommende krav til lovgivning, fødevarekvalitet og økonomiske vilkår.
Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for landbrugsområdet, samt personer i virksomheder med tilknytning til disse områder.
Beskrivelse: Deltageren kan opstille strategier og udforme relaterede handleplaner for en bæredygtig forbedring og udvikling af eksisterende produktionssystem, som også opfylder gældende lovgivning. Deltageren kan planlægge en langsigtet udvikling af produktionen, der tager udgangspunkt i eksisterende produktionssystems muligheder og medtænker nye krav i lovgivning, til kvalitet og de økonomiske vilkår.
Nu kan teknikere, som arbejder med ventilation, blive VENT-certificerede ...
Læs mereEt hold ansatte i træindustrien på Junckers Industrier har været på AMU-efterud...
Læs mereSolen skinner på en flot kold og klar dag over en gruppe AMU-kursister, s...
Læs mereFå nyt fra os direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få ...
Læs mere