mekaniker_lager_og_transport_slidesho_1

Sikkerhed og miljø ved arbejde med rustbeskyttelse

Kort fortalt

Deltageren kan tilrettelægge en komplet rustbeskyttelse ud fra sprøjteskemaer og får viden om personlig sikkerhed og miljøpåvirkninger ved arbejdets udførelse. Deltageren får viden om vedligeholdelse og indstilling af sprøjteudstyr og om en effektiv slutkontrol og rengøring af køretøjet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47114 - Sikkerhed og miljø ved arbejde med rustbeskyttelse

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med undervognsbehandling, klargøring, service og vedligehold på person- og lastvogne.

Beskrivelse: Deltageren kan tilrettelægge en komplet rustbeskyttelse ud fra sprøjteskemaer og får viden om personlig sikkerhed og miljøpåvirkninger ved arbejdets udførelse, så mindst mulig forurening og materialeforbrug opnås.
Deltageren får viden om vedligeholdelse og indstilling af sprøjteudstyr så unødigt spild af olieprodukter undgås, samt der sikres en ensartet kvalitet, der kan indgå i en garantiordning med løbende kvalitetskontrol.
Deltageren får viden om en effektiv slutkontrol og rengøring af køretøjet så deltageren er i stand til at overdrage og vejlede kunden omkring efterbehandling af køretøjet.
Deltageren får kendskab til rustangreb på forskellige metaller og produkters rustbeskyttende virkning.
Deltageren får viden om generering af spildprodukter, så unødig miljøpåvirkning undgås.

Fagnummer: 47114 Sikkerhed og miljø ved arbejde med rustbeskyttelse Varighed: 2 dage Pris, AMU-målgruppe: DKK 256,00 Pris, uden for AMU-målgruppe: DKK 1.538,70